OOC - Visszaolvastam OOC valahogy kimaradt, nem olvastam. (bár ha olvasom, akkor nem repül rá, de már mindegy) Tehát coverben van, akkor nem tud chargeolni. Azt hittem a small lények simán tudnak mozogni közte, valami ilyet írtál, ezért reméltem, hogy tud. De benne volt a pakliban, hogy nem tud chargelni. Viszont akkor normálisan mellérepült, hogy majd első körben támadhasson fullround.
*Nem emlékszem, h erről külön megegyeztünk volna, de lehet, nem lenne erre CRB szabály? Ha új valaki becsatlakozik a csatába akit korábban nem láttunk bámi ok miatt, akkor az ellen FF lesz a támadott ismét? Mert amúgy már nem FF hiszen cselekedett meglepi körben. Csak stealth esetén érvényes, ha nem stealthben jött az illető, de nem vettük észre akkor nem érvényes, ugye?
*Nem emlékszem, h erről külön megegyeztünk volna, de lehet, nem lenne erre CRB szabály? Ha új valaki becsatlakozik a csatába akit korábban nem láttunk bámi ok miatt, akkor az ellen FF lesz a támadott ismét? Mert amúgy már nem FF hiszen cselekedett meglepi körben. Csak stealth esetén érvényes, ha nem stealthben jött az illető, de nem vettük észre akkor nem érvényes, ugye?