ooc - igen azokról, már megint egy tűzes cucc, úgy látszik ezek a régi sárkányosok szerették a tűzet
Arcana, akkor van esélye, ha 20-ast dob és a spell első szintű
Fuzz [1d20+1] = 6+1 = 7 arcana sárkány
Fuzz [1d20+1] = 10+1 = 11 arcana kör
Kikéri ma is Konyak tanácsát a másik scrollal kapcsolatban.
A héberről jut eszembe van egy "sárkányosan héber" könyv is, azt odaviszi Konyaknak, sztem még nem olvastuk el, mert csak Konyak beszél héberül, s nem volt olyan állapotban.
Igen, legutóbb még mágikus volt mindkettő.
Közben megkerestem a postot, s dobott már arcanat ráadásul 20-at csak nem emlékeztem már rá. Az volt neki csak spellcraft nem, de közbeszólt az árny mielőtt többet megtudtunk volna.
http://forums.rpgaddicts.com/showthread....4#pid22114
Tehát a spell effectet megállapította, s most jöhetne az identify magic item? spellcraft check?
Megállapítottuk, hogy nem idézőkör, s valami iromány, ehhez is Konyak kell (OOC - de rég volt, 4 hónapja már)
"A mágusok hatalma világítsa meg elmémet". - Konyak a mágus, tessék megvilágítani az elménket
Arcana, akkor van esélye, ha 20-ast dob és a spell első szintű
Fuzz [1d20+1] = 6+1 = 7 arcana sárkány
Fuzz [1d20+1] = 10+1 = 11 arcana kör
Kikéri ma is Konyak tanácsát a másik scrollal kapcsolatban.
A héberről jut eszembe van egy "sárkányosan héber" könyv is, azt odaviszi Konyaknak, sztem még nem olvastuk el, mert csak Konyak beszél héberül, s nem volt olyan állapotban.
Igen, legutóbb még mágikus volt mindkettő.
Közben megkerestem a postot, s dobott már arcanat ráadásul 20-at csak nem emlékeztem már rá. Az volt neki csak spellcraft nem, de közbeszólt az árny mielőtt többet megtudtunk volna.
http://forums.rpgaddicts.com/showthread....4#pid22114
Tehát a spell effectet megállapította, s most jöhetne az identify magic item? spellcraft check?
Megállapítottuk, hogy nem idézőkör, s valami iromány, ehhez is Konyak kell (OOC - de rég volt, 4 hónapja már)
"A mágusok hatalma világítsa meg elmémet". - Konyak a mágus, tessék megvilágítani az elménket