05-30-2017, 11:21 AM
(This post was last modified: 05-30-2017, 11:33 AM by DM Surranó.)
OOC - A meglepi körben felüvölthetett, bár épp melléharapott a fíreg (mindkétszer, fix fent), de akkor vegyük úgy, hogy...
Fuzz felkapja a nyúlcipőt, és gödrökön át botladozva kiugrik a hasadékból.
- Futás! - kiáltja, és a törp szedi is a lábát utána.
Az ajtótól visszanézve úgy tűnik, a kukac feladta a túlságosan is fürge páros üldözését, és maradt "látatlanban".
(battle over)
A csapathoz visszaérve Arkus rosszallón csóválja a fejét, és megnézi a felületi égést, amit Fuzz elszenvedett.
Fuzznak olyan érzése van, mintha valamit elfelejtett volna...
Vacsora után Eric Erkivel, Arkus Fuzz-zal őrködik (egy gyógyító kell a betegek mellé éjszakára is szerintem, vagy bevállalja pl Eric a long term care-t? akkor középső 4 óra lehet Eric+Fuzz)
Hol raktok tüzet? nagyjából bedobáltam a barlangba a bandát, lehet tologatni, ha másképp gondoltátok.
Fuzz felkapja a nyúlcipőt, és gödrökön át botladozva kiugrik a hasadékból.
- Futás! - kiáltja, és a törp szedi is a lábát utána.
Az ajtótól visszanézve úgy tűnik, a kukac feladta a túlságosan is fürge páros üldözését, és maradt "látatlanban".
(battle over)
A csapathoz visszaérve Arkus rosszallón csóválja a fejét, és megnézi a felületi égést, amit Fuzz elszenvedett.
Fuzznak olyan érzése van, mintha valamit elfelejtett volna...
Vacsora után Eric Erkivel, Arkus Fuzz-zal őrködik (egy gyógyító kell a betegek mellé éjszakára is szerintem, vagy bevállalja pl Eric a long term care-t? akkor középső 4 óra lehet Eric+Fuzz)
Hol raktok tüzet? nagyjából bedobáltam a barlangba a bandát, lehet tologatni, ha másképp gondoltátok.