11-20-2016, 08:40 PM
(11-20-2016, 02:54 PM)DM Surranó Wrote: - Nem vagytok alkupozícióban. Mehetsz azzal a zsákkal, amit kaptál, vagy megveretheted magad. Melyik legyen?
Nem vagyunk? Hm. Azt hittem azért kötöttünk békét, hogy ne ontsuk feleslegesen egymás vérét, s megalkudjunk a béke feltételekről. Ezekszerint tévedtem??? - néz rá tágra nyílt szemekkel, ártatlan ábrázattal, majd vállat von - Lehet, hogy én itt pusztulok és ti győztök, de valószínűleg nálatok sem te leszel a túlélő. De ha túl is éled a csatát a hamarosan érkező koboldok támadását nem fogja egyikőtök sem. Nem gondoltad ugye hogy Jusztrál(ooc?) vezér kegyelmet ad a sárkánya fogva tartóinak. Azt jobb ha nem mondom el, hogy milyen halálra kínzó módszereket eszelt ki a számotokra. Arra meg ne is számíts, hogy a Kitaszítottnak egy fabatkát is számít a te életed, s kockáztatja a terveit miattad, inkább szövetséget köt a koboldokkal, ha a helyzet úgy kívánja. Szóval jobban jársz ha mielőbb elengedsz minket a cuccainkkal, s inkább felkészülsz a kobold invázióra.
ooc - diplomacyt nem dobok, ha a 27 nem ért semmit akkor felesleges dobálni