Sztem jó így, majd megtanulom, hogy figyeljek rá, előbb-utóbb. Egyébként a dazet én is mint játékos úgy gondoltam, hogy nem veszik látható offenzívának mivel nem látják a hatását (max annyi, hogy a hobgoblin nem cselekedik, aki amúgy sem akart volna támadni), ha nincs spellcaster a teremben, főleg Konyak visszatámadásához képest nem veszik annak. Ha meg ráordítanak goblinul akkor főleg nem érti mit akar. (ez már inkább sense motive mint perception sztem, bár igaz előbb észlelni is kell ha nem volt a látószögben). Másrészt azt hogy abbahagyta a harci kántálást vehették volna akár úgy is hogy visszafogta a támadási szellemet, s hogy a castolás mi volt akár az ének lezárása vagy hobgoblinra való visszamutogatás is
Vagy akár gyógyítás is lehetne a cast, mint ahogy ők is castoltak feltehetően gyógyítást. Egy magic missile, burning hands egyértelmű támadás lenne minden gobbó számára.
Vagy akár gyógyítás is lehetne a cast, mint ahogy ők is castoltak feltehetően gyógyítást. Egy magic missile, burning hands egyértelmű támadás lenne minden gobbó számára.