(07-14-2016, 11:22 AM)DM Surranó Wrote: OOC - Konyak légy szíves mindig emlékeztess, hogy a CL-ed nem egyenlő a class level-eddel, mert mindig elfelejtem... (pl most is...)
A fáklyákat ily módon összegyűjteni Konyaknak nem nagy ügy (30 lábról másfél kör (1 std (cast), 2 move (propel 15ft) ) alatt a lábadhoz hozod a tárgyat, de tárgyanként kell újra-cast-olni, az idő kritikussága miatt ha lehet, dobálj spell failure-t, hogy tudjuk, hány körig tart az egész mutatvány)
A terem kiszellőztetése viszont külön téma, ahhoz idő is kell a fáklyák kioltása után.
Fuzznak teccik ez a játék amit Konyak mível (HA teszi), legalább lesz idő a ládákra is. Sőt a csapdába is be kéne nézni MAJD, legutóbb volt pár arany a lenti csontinál . Most milyen csontik voltak, pati vagy human? Eric mondta, ha nem Fuzz megkérdi.
Támadás előtt szóljatok, mert megpróbálom mágiával csökkenteni a gobbók érzékelését - suttogja a többieknek. (ooc - lullaby folyamatosan koncentrálva a legelső emberünk elé 15 lábnyi célpontra, 10l sugár , szépen araszolva mehetünk előre 5 lábanként főleg ha úgysem látunk messzire, s így csökkenne az oszlop mögött levő gobbők érszékelése 5-tel esetleges meglepetést okozva)
OOC - sztem ha akartak már rég felkészültek a gobbók, eleve állandó készültségben vannak a koboldok és betolakodók miatt, rendezni a soraikat meg pár perc alatt tudták simán, idő itt már nem oszt/szoroz sztem