(03-05-2018, 02:28 PM)DM Surranó Wrote: OOC - blöfföt szabad dobni na jó, majd én
Bélákot látható örömmel tölti el Fuzz őszinte érdeklődése, és izgatottan magyarázni kezd.
- Sharwyn és Braford kérelmezték, hogy a Gulthias Fa saját gyermekei lehessenek, és a Fa elfogadta őket. Most már én irányítom mindkettőt, akárcsak a Penészágakat, haláluk napjáig, és ezen nem lehet változtatni. Ha ti is kérvényezitek ezt a kegyet, annak semmi akadálya! Csak tegyétek le a fegyvereiteket, oldozzatok ki ebből a szánalmas kötélből, és engedelmesen kövessetek.
...akárcsak a Penészágakat, haláluk napjáig - visszhangzik Fuzz fejében - ez rosszabb mint gondoltam.
Ericnek gondolom ez elég meggyőző már, hogy ki a "főgonosz", nem is titkolja (ooc - mégis bejött a charm vagy csak nagyon büszke magára, s tényleg őszintén hisz benne, hogy "jó" amit csinál, s ezért őszinte?)
Erki is hallja a szövegelést?
Rendben, én hajlok rá, a többiek nevében persze nem beszélhetek, de mielőtt végleg döntenénk, hogy kérnénk-e ebből a kegyből, mondd el kérlek, hogy mi lett Sharwyn fivérével, ő nem élte túl, nem fogadta el a Fa?
Fuzz lecsatolja kardját miközben arrébb megy 5 lábat s ott leteszi, hogy más szögből lássa, próbálja kiszúrni, hogy esetleg nem oldódotta-e ki a szánalmas kötelet a druida, s azt titkolná, hogy már nincs is megkötözve.
(ha meg Fuzz felé fordul teljesen, akkor Konyak könnyebben észreveheti a háta mögött)