Konyak : Initiative: 17.02 ~= Done
[IC] Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
|
04-03-2017, 06:42 PM
Eric fáradtan leteszi a vödröt az ajtóban, majd odasétál Fuzz mögé. Emiatt majd csak 5-nél jön...
Tehát: Init 5, Done (04-03-2017, 01:14 PM)DM Surranó Wrote: OOC - rajtad kívül két "done", mert te már amúgy is ott voltál Fuzz kissé csalódott, mert remélte, hogy egy ökölnyi drágakő az kb. 1000 aranyat is érhet ![]() De aki a kicsit nem becsüli.... a telepet nem érdemli. Valahol kell itt lenni egy drágakő-telepnek. - állapítja meg Fuzz - Később érdemes lesz itt jobban szétnézni, hátha megtaláljuk honnan fúrta ki a lávaféreg ezt a követ. OOC - ja, initről meg lemaradtam ![]() Fuzz initiative [1d20+6] = 12+6 = 18
04-04-2017, 06:14 AM
OOC - initet nem írtam, de köszi, hogy megelőlegeztétek
![]() OOC2 - ezt az öklömnyi izét hívják drágakő-telepnek ![]()
04-04-2017, 06:23 AM
Fuzz teljes erejéből felrántja az ajtót, és mögötte állva nem látja, ahogy három komposztálással foglalatoskodó csontkollekció nagy boci szemekkel néz Konyakra.
Meglepetés-kör! (Fuzz, Konyak kezd, Eric a végén, de majd én sorbarakom)
04-04-2017, 10:49 AM
(04-04-2017, 06:23 AM)DM Surranó Wrote: Fuzz teljes erejéből felrántja az ajtót, és mögötte állva nem látja, ahogy három komposztálással foglalatoskodó csontkollekció nagy boci szemekkel néz Konyakra. A kőtől lett hirtelen ilyen erős Fuzz, hogy úgy felrántja az ajtót, hogy mögé került? ![]() Változtat a kopogós tervén, hátha meg tudják lepni az illetőt, a kis gobesz megpróbálja lehetőség szerint csendesen kitárni az ajtót és bekukkantani.
04-04-2017, 11:34 AM
OOC - ezek nagy ajtók, a kilincs Fuzznak kb szemmagasságban van, a szélességük pedig nagyobb, mint Fuzz karja, még akkor is, ha megtoldja egy lépéssel, ergo nem tud akkorát rántani rajta, hogy a lendülettől kinyíljon, csak vonszolni tudja maga után.
OOC2 - ha csendesen kitártad, akkor tuti észreveszik, és bukjátok a meglepi kört. De megszavazhatjátok, hogy legyen úgy.
04-04-2017, 06:48 PM
OOC - Elvileg Fuzz még jöhet a meglepi körben.
Konyak beront (charge) és elbeszélget a szemközti csontival. (ooc - attack 23 damage: 11).
04-04-2017, 07:39 PM
(04-04-2017, 06:48 PM)Konyak Wrote: OOC - Elvileg Fuzz még jöhet a meglepi körben. ooc - Fuzz annyira meglepődött, hogy az ajtó mögé került, hogy kiesett a körből ![]() Egyébként nekem sem tiszta, mert néha úgy játszuk, hogy ajtónyitás és mindenki jön, néha meg, hogy aki ajtót nyitott nem jön már. ![]() Mondjuk jelen esetben nincs nagy jelentősége, mert Konyaknál nincs hatékonyabb fegyvere neki sem a csontik ellen... |
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |