RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
#61
Konyak odasúgja a mellete elhaladó Fuzznak: - Csapda ne szaladj bele! és tartja az ajtót és a TD-t.
Quote this message in a reply
#62
Második kör

15 - Fuzz folytatja osonkodás közben (kicsit kontraintuitív... nem látni, de hallani, merre mozog...)
- ... Bár nem mintha nagy baj lenne, hogy elintéztetek egy orkot, legalább kevesebb felé kell osztanunk Belák vagyonát. ...
10 - Egy újabb gerely csapódik Gábrielnek, majd mindhárman meg is pillantják a merénylőt: a goblin kelet felé spurizik, és ahol korábban Fuzz a talicskát látta, kábé ott tűnt el az oszlop takarásában mindenki szeme elől. Vagy az oszlopnál lehet, vagy bement az ajtón... de nem juthatott messzire. Fuzz megesküdne rá, hogy ekkor már újabb gerely volt a kezében...

8 - Konyak odasúgja a mellete elhaladó Fuzznak: - Csapda ne szaladj bele! és tartja az ajtót és a TD-t.
5 - Gábriel...
Quote this message in a reply
#63
(Yesterday, 01:42 PM)Konyak Wrote: Konyak odasúgja a mellete elhaladó Fuzznak: - Csapda ne szaladj bele! és tartja az ajtót és a TD-t.

Fuzz bólint. Egyetért, mert esze ágában sincs a menekülők után futni a sötétben, nem szeretne úgy járni, mint Dyrra, inkább őket akarja visszahívni, azért ment kicsit közelebb.

"15 - Fuzz folytatja osonkodás közben (kicsit kontraintuitív... nem látni, de hallani, merre mozog...)"
Igen, inkább cover jellemgű hide+move silently beszéddel, de le a kalappal, ha meg tudják állapítani messziről, hogy az oszlop mögül, fal mögül, Konyak mögül vagy Konyakból jött a mozgó hang Smile

Konyak fénye mennyire világít? Fuzznak 40-80 lábig dim-light van?

"10 - Egy újabb gerely csapódik Gábrielnek, majd mindhárman meg is pillantják a merénylőt"

Ennek hatására Fuzz mentálisan üzen neki. "Lapulj és figyelj!", sőt lehet variálni kell kicsit a szöveg folytatásán is kövkörben, de az még odébb van.

5 - Gábriel rászáll egy oszlopdíszre, s magát is sárkányos figurának álcázva odalapul az oszlophoz amennyire tud, s csak a fejét mozgatja időnként. Közben szemlélődik, figyeli az ajtókat amelyiken belát, északi-dél, illetve, ha nyugatról is jön valaki.

EDIT: Ha esetleg a faragványok olyanok, hogy nem tud rászállni, megkapaszkodni sem sehol az oszlopon, akkor úgy értelmezi a parancsot, hogy berepül a legközelebbi északi szobába, az ajtó tetejére. S közben megnézi, hány gobbó van ott bent.

A TD modet továbbra is fenntartja mindkét esetben.
Quote this message in a reply
#64
re hol beszél - kb irányt tudnak egy perception check-kel (minél jobb, annál pontosabbat), távolságra is lehet tippjük.
Konyak fénye mivel az ajtóban áll, ezért világít, ahová az oszlopok nem árnyékolnak. (talicskát, gereblyét látjátok remélem)

Gábriel elbújik a faragványok mögé.

Harmadik kör

15 - Fuzz...
Quote this message in a reply
#65
Látva, hogy még dobálódnak, előrébb hozza a lényeget, folytatja az alku tárgyával. (tervezett szöveg, ha nem kavarnak be addig jobban)

Nem volt szép, hogy a békét megszegtétek, de végülis jól jött ki, biztos meg tudnánk egyezni, ha a másik orkot is eltennétek láb alól.
Felküldjük, egy szinttel fentebb, azt mondva, hogy fent várja az orknő, s tiszta a terep. Mi meg a hullát eltüntetjük előtte.
Áll az alku? Itt van egy aranyrög előlegnek Belák kincseiből.
Ja igen, mert Belákot, a varázslónőt és a többi csatlósát mind-mind elintéztük, ahogy ígértük. Nem jelentenek már gondot.
Mostantól ez a szint már a miénk, de a fentit megtarthatjátok, ha megegyeztük.


std actionként megpróbálja becsukni a déli ajtót (open/close spell) vajon mi történik és figyel hol lát mozgást.
Quote this message in a reply
#66
Fuzz dumál, és ha jól értem, kilép, hogy rálásson a célpont ajtóra? (Line of effect)

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Quote this message in a reply
#67
(Yesterday, 08:11 PM)DM Surranó Wrote: Fuzz dumál, és ha jól értem, kilép, hogy rálásson a célpont ajtóra? (Line of effect)

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

Kilépést nem tervezett, akkor lehet benéztem, azt hittem a talicska mögötti ajtóra is rálát, ha kikukkant az oszlop mögül. Ha nem, akkor egy lullabyt nyomat (jelöltem).
Quote this message in a reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.