RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] Az üveggyár
Mindket resz kerdes akart lenni. Tehat ha a lebegos terem a quasit lakja akkor arra.
Quote this message in a reply
Más hely szerintem nem nagyon van ami lakrészre hasonlít, feltéve, hogy egy démonnak feltétlen kell valahol laknia Smile Az is lehet, hogy itt "lakott".
Mindegy, kutassuk át take20-szal ezt is és azt is ha nem tettük még meg, meg az előző szobát (B11,B12,B13).

B6-ot, B9-et asszem átkutattuk, B9-nél le is mászott valaki körülnézni, ugye?
Megnéztem a roll20-at, sztem minden mást átnéztünk, B2,B3,B4. B10 lezárva volt.

Viszont találtam egy ajtót B7 déli oldalán, erre nem is emlékeztem, létezik, hogy azt nem néztük meg? Akkor azt még megnézzük a B12,B13 take20 után, s utána megyünk B11-et take20-zni, útba esik.
Quote this message in a reply
Egyszerű? Lehet igazad van. Úgy néz ki egyelőre biztonságossá tettük idelent a terepet, hívjuk ide Quink mestert is, hogy vizsgálja meg és mondjon véleményt.

Keyador kicsit gyanakvó hangon: És ha közben újra aktiválódik?

A teremben a take20 nem ad újabb felfedezést.
Igen, a B7-nél kihagytatok egy ajtót... Smile
A lebegős teremben nem volt take20, csak Tanaga bement és kidobált néhány dolgot. Onnan van például a Lamashtu imakönyv is.
Quote this message in a reply
Akkor átnézzük a szintet néhol take20-szal. Jelenleg csak a lebegős terem tartozik a take20 kategóriába. Hagytunk ki még mást, amiről a karakterek tudnak (arra még nem jártunk, ott egy ajtó, ...)?
Quote this message in a reply
(01-19-2018, 04:10 PM)DM Rodrick Wrote: Egyszerű? Lehet igazad van. Úgy néz ki egyelőre biztonságossá tettük idelent a terepet, hívjuk ide Quink mestert is, hogy vizsgálja meg és mondjon véleményt.

Keyador kicsit gyanakvó hangon: És ha közben újra aktiválódik?

A teremben a take20 nem ad újabb felfedezést.
Igen, a B7-nél kihagytatok egy ajtót... Smile
A lebegős teremben nem volt take20, csak Tanaga bement és kidobált néhány dolgot. Onnan van például a Lamashtu imakönyv is.

Akkor lejövünk és újra deaktiváljuk. De gondolom magától nem aktiválódik, hanem valakinek aktiválni kell aki ért hozzá. Ezért hívjuk ide Quinket, biztos többet tud róla mint mi. - válaszolja K-nak, hogy megnyugodjon

Akkor ez a három terem take20: (B11,B12,B13).

Utána B7 terem visszafelé a lebegős teremből, ha még elünk. Tanaga odaáll az ajtó elé, Blondy mellé, és Tanaga kinyitja amint a többiek is elfoglalták a helyüket. (roll20-n átrakom)
Quote this message in a reply
OOC - szerintem nem a szarvait, hanem az agyarait (gyk. szemfogait) mondtam, esetleg pikkelyeit...
OOC2 - hagyjuk itt Keyadort őrszemnek, az NPC sose drága Tongue
OOC3 - itt B13-ból a két oldalfülkét már megnéztük?

- Hm... - morfondírozik a szűrös boszorkány (OOC - ha jól emlékszem, tudja, hogy nem olyan egyszerű dolog a reaktiválás)

Szavaira egy éles sipítás a válasz a szűrje redői közül. Kiskésével lekanyarít egy darabot valami húsosabb részről a démonkából, és kedvesen odakínálja Bíborszárnynak.

Ezután még egyszer alaposan szemügyre veszi a kút minden apró részletét, végigtapicskolja, hátha valami kis titkos rekeszt talál rajta vagy a környékén (take20).
Ahogy a többiek eldzsavélnak kimaradt ajtót nyitni, Biilë még megáll a kék emelvénynél is (B12), és azt is alaposan körbenézi, körbetapicskolja, megnézegeti, mágikus-e valami rajta-benne.

- Jó lett volna megtudni a démon nevét - morogja csak úgy magának, amint a többiek után indul.

OOC - jelöltem roll20-on a megállókat.
Quote this message in a reply
OOC - Igen, azokat mondtad, de asszem Tanaga rákédezett IC, hogy kellenek-e esetleg a szarvai is, mert ha nem akkor neki jó lesz. Úgy emlékszem, nem volt válasz, ebben az esetben akkor Tanaga igényt tart rá.
OOC2 - Reméljük nem ő a főgonosz elf, Tsuto igazi apja, s amíg felmegyünk reaktiválja Smile
OOC3 - Benéztünk, de take20 nem volt sztm, viszont a fent említett take20-zni tervezettbe (B11,B12,B13) beletartozik az is, mivel nincs külön száma

"Remélem nem válik démonná" - gondolja Tanaga amikor látja, hogy Biile démonhússal eteti a madarát, de a véleményét megtartja magának, mert nem akar udvariatlan lenni, viszont egy ideig most fokozottabban figyelemmel tartja Biilet és a madarat, igyekszik nem egyedül hagyni őket.
Quote this message in a reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.