RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] Az üveggyár
(09-14-2017, 01:53 PM)Biilë Bloodmoon Wrote: OOC - az emelvény fölé repülésről lemaradtam, nyilván oda szórná, ahol eltűnt, és ha az ilyen messzi van, akkor inkább spellt ready-zik, ha még mindig ugyanabban a körben tartunk.

Még igen. Főleg mert túl fáradt vagyok a következő kör elkezdéséhez (bár már tegnap eldőlt, mi lesz 21-nél, csak a szabályban utána akarok pontosan nézni, mielőtt megírom).
Reply
Tehát akkor Will ready valami megjelenésére, Biilë ready a quazit bármilyen észlelésére, ha jól értettem...

3. kör:
21: Megjelenik két kutya vörösen izzó szemekkel és éles fogakkal. Az egyik Blondy-t támadja azonnal, de mellé harap. Közben valahonnan az emelvény felől egy kiáltás hallatszik a semmiből (Biilë-nek 9-et dobtam Perceptionra, így a pontos mezőt nem tudta megállapítani) Will és Biilë által érthető nyelven: A fémruhást támadd! A másik kutya ráugrik a bűnsarjadék hullájára és nagyon vicsorogva próbál Tanagába marni: [1d20+2] = 15+2 = 17, ha talált, sebez [1d4+2] = 2+2 = 4 hp-t.
21: Will cselekszik a megjelent lényekre...
...
18: Keyador a hozzá közelebbi kutyába lő (ha Will leszedi az egyiket, akkor a maradékba, különben a Tanagát támadóba): Keyador attack: [1d20+6] = 8+6 = 14 (with Bless), sebez Keyador damage: [1d6+1] = 5+1 = 6 hp, amivel akár le is szedheti, de hogy el fog terülni a dög, az biztos.

12: Tanaga és a kutyái...

Will initje a következő körtől 21.02, a quasité 21.04 és az esetleg túlélő kutyája initje 21.01

(ooc: marha jó: a kutyáknak van Smite Goodjuk, amivel hozzáadják a Cha bónuszkat a támadásukhoz, de mínuszus Charizma módosítójuk van Big Grin)

EDIT: Tanaga esetében a Virtue a következő körben lejár. Keyadornál nem számoltam a -4 melee-t meg a Guidance +1-ét, ami ebben a körben lejárna...
Reply
Blondy megtámadja az őt támadót (AC:13,dmg:4,trip:18 ha talált)
Ez csak kutya, gondolja Apollo, s beszáll a harcba, lép 5 lábat (AC:13,dmg:6,trip:7 ha talált)
Tanaga lecsapja a mellette levő kutyát, ha még él, ha nem akkor a lép 5 lábat és a másikat (AC:26, dmg:6, mert véletlen longswordöt nyomtam elfelejtettem, h greatsword van a kezében, de sztem ez is elég, 2d6+4 sem lenne kevesebb (dmg:10), nem lett kritikus a natural 20 után)
EDIT: +bless mindenkinek nincs benne
Reply
A readyzett ironcold nyilveszo akkor a kutyaba ment: attack 20 damage: 6
A perfect strikeokat csak a quasitba lovi el valamint a hideg vasakat is neki tartja.

2. kor 
a) vagy a mar leirt perfect stikos 2 loves, ha latja a quasitot.
b) szimpla nyilvesszok masokba attack: 14, 11 damage: 10, 11
Reply
ooc: Lassúságból kezd visszatérni a netem, így a roll20-t nem nyitom ma meg.

Will, Keyador, Tanaga, valamint Blondy és Apollo együtt leszedték mindkét kutyát . 6-6 hp-juk volt, így Will az egyiket nullába nyomta. Keyador a másikat is, így Blondy és Apollo az eszméletlen kutyáknak megadta a kegyelemharapást.

A második körben nem volt látható ellenfél a bűnsarj elintézése után.

Az emelvény felől halk szitkozódásnak tűnő hangok hallatszanak.
Will: [1d20] = 10 + Perception
Keyador: [1d20] = 16 + Perception
Biile: [1d20] = 18 + Perception
Tanaga: Tanaga Perception [1d20+6] = 8+6 = 14
Akinek megvan a DC20 (Biilë-nek nyilván megvan), az meg tudja határozni, melyik mezőről jön a hang.

OOC: Tanagánál sikerült kideríteni, amikor beírtam, hogy mennyi a bónusz, a többiekét nem, mert a mythweaver nem töltődött be. Holnap, ha lesz normális netem, akkor bejelölöm a megfelelő mezőt a roll20-on.
Reply
Will perceptionje latszik az alairasaban +11/+13 igy meg van neki a DC 20. Segit a mezo meghatarozasaban(free action mondja hol van), de var amig "lathato nem lesz", akkor lo ket perfectet.
Reply
Tehát mindenkinek sikerült belőnie nem csak az irányt, hanem a távolságot is, hogy honnan jött a káromkodás szerű hang, nagyjából egy-másfél méterrel az emelvény padlója fölött a roll20-on sárgára festett mezőről.

Éppen Biilë következik, aki erre a hangra ready-zett. A káromkodás Thassiloniul elvileg 11-nél kezdődött el.
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.