RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


SOLO: Biilë kalandjai
#1
Biilë a kért ennivalóval elhagyja a fogadót és a legrövidebb úton a Toronyhoz megy, közben fölülről szemügyre véve a várost az alkonyati fényben. A város nyugodtnak tűnik fentről.

A torony közelébe érve (földről vagy tetőről???) elküldi Bíborszárnyt az utasítással: Keress akkora egérlyukat, amin befér egy akkora egér, mint én.

A madár elrepül a torony felé. Körberepüli, majd felette is elrepül. A toronytól északi oldalán tesz egy extra kört és közben ezt üzeni vissza Biilë számára: Óriási egér

A torony felett repülve csak ennyit üzen: Kicsi egérlyukak vannak, nagy egérlyuk nincs. Óriás egérlyuk sincs.
Quote this message in a reply
#2
Hm.
Óriási egér hol van?
Biilë igyekszik tisztes távolból, de lehető legjobb szögből rálátni a társa által indikált helyre.
OOC - valami alaprajz van, amin láthatom, milyen tereptárgyak vannak a torony körül? főleg nyílt tér, vagy épületek (hegytetők) aránylag közel?
Quote this message in a reply
#3
roll20-on jelöltem egy sárga vonallal, merre repült Bíborszárny. A toronytól északra a hurkoknál üzente a "nagy egér" szöveget, a kérdésre visszarepül oda és ismét köröz egyet a terület fölött, majd visszarepül a torony fölé.
Quote this message in a reply
#4
A lány kb 30 lábnyira megközelíti a jelzett helyet kelet-délkelet felől (roll20) és onnan meresztgeti a szemét, vajon mit lát a holdvilágnál.
Quote this message in a reply
#5
A romkupacon egy nagydarab fickó ül, háttal a városnak és a tengert nézi elmélyülten.

Ahogy Biilë jobban szemügyre veszi, ismerősnek tűnik a ruhája. Alighanem az a fickó, akivel szkanderezni lehetett az ünnepségen. Aki aztán a gnóm varázslút, Veznutot cipelte a goblinok támadása után a rakétás kocsihoz, majd elájulva elterült a földön. A többiek később Gorvi néven szólították.
Quote this message in a reply
#6
OOC - jé, tényleg Gorvit találta a toronynál, a sok tipp közül egy bejött Smile
Quote this message in a reply
#7
Bár Biilë eredetileg azt tervezte, visszatér a többiekhez, mégis úgy dönt, itt marad, és rejtekéből (stealth 12) nézi egy kicsit (kb egy órát... ideje az van), hogy mit csinál a nagydarab fickó. (szemet mereszt 21, fület/orrot/nyelvet/bőrt mereszt 18)
Quote this message in a reply
#8
Alig fél órát tudja figyelni Biilë Gorvit. Ezalatt az nem mozdul, utána viszont lassan felkel és lemászik a kövekről vissza az utcára. Lassan mozog, majd mikor leért, megáll és megszólal: Mi az? egyedül már a naplementét sem nézhetem?
Quote this message in a reply
#9
OOC naplementét? Arról volt szó, hogy már éjszaka van, nem? nap lenn, hold fönn, mikor Biilë elindult.

Biilë felegyenesedik a kőkupac tetején, ahol eddig térdelt/hasalt.
- Mi az, egyedül a tiéd a naplemente? De azt hiszem, már úgyis vége, úgyhogy akár együtt is visszaballaghatunk a civilizációba.
A lány egy éleset rikolt, mire madárkája engedelmesen visszaszáll a vállára.

Kényelmesen leballag az ork mellé, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, s megjegyzi (OOC - ha jól emlékszem...)
- Azt hiszem, bennünket még senki nem mutatott be egymásnak.
Quote this message in a reply
#10
(07-04-2016, 09:35 AM)Biilë Bloodmoon Wrote: OOC naplementét? Arról volt szó, hogy már éjszaka van, nem? nap lenn, hold fönn, mikor Biilë elindult.
OOC Igen, éjszaka van már, de leülhetett ide naplementekor is Gorvi.

Quote:- Mi az, egyedül a tiéd a naplemente? De azt hiszem, már úgyis vége, úgyhogy akár együtt is visszaballaghatunk a civilizációba.
Gorvi ránéz a lányra, láthatóan eddig nem látta, nyilván valami neszről érezte meg, hogy figyeli valaki.
Ja, már éjjel van feleli Időnként ha kijövök ide megnézni a naplementét, annyira belefeldkezek a nyugati ég és a tenger látványára, hogy észre sem veszem, hogy már éjjel lett. Egyszer addig néztem a csillagokat, hogy felkelt a nap. Most viszont megkordult a gyomrom, így ideje meglátogatni a Hagfisht.

Quote:- Azt hiszem, bennünket még senki nem mutatott be egymásnak.
Gorvi bólint (ooc szerintem sem volt még bemutatás kettejük közt): Láttalak Tanagával meg Willel a múltkor, de nem találkoztunk személyesen. Hallottam, hogy valami nagy fogadást adnak a város vezetőinek, hogyhogy nem vagy ott velük?
Közben elindul a templom felé, nyilván mert tényleg a Hagfishbe akar menni, ahova az út a Rozsdás Sárkány felé vezet a Fesztivál utcáig, majd onnan nyugatra az öböl partjára.
Quote this message in a reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.