RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] 1. Ismeretlen vidéken - A térkép
(01-11-2017, 11:49 AM)Sir N Dre Wrote:
(01-10-2017, 04:38 PM)DM Hael Wrote:
Természetesen nem tudom, mivel személyesen szóban bíztak meg. De ha akarnám, mutathatnék nektek bármilyen igazolást úgysem ismernétek fel, hogy valódi-e.
- mondja érezhetően kissé sértődötten.
Holnap reggelig döntsétek el, hogy vállaljátok-e, mert ha nem, keresnem kell másokat a feladatra. Természetesen nem vagytok összekötve, mindenkinek az egyéni döntése, hogy él-e a lehetőséggel.
OOC1 - teleport, akkor minimum level 9
OOC2 - lehet karit cserélni Wink
- Gondolom te is tudod, hogy ilyen esetben az ember igyekszik a legóvatosabban eljárni, ezért volt ez a sok kérdés.

A lovag magára vállalja a zacskó(k) kinyitásának szerepét. Azután jöhet a vásárlás / kihallgatás.

OOC2 - lehet, de eddig is lehetett volna Smile

Lovag kinyitja a két erszényt, s azt találja benne amit Loot threadben már beleírtam nemrég Smile Béka sajnos nincs, az Ednél volt és a zsebében, nem erszényben.

Rendben - bólint Rufus - Ugye mondanom sem kell, hogy az elhangzottakat kezeljétek bizalmasan, nem lenne jó, ha hasonló szerencsevadászok fülébe jutna, mint ez a Stark volt. Akkor holnap reggel. - majd feláll és távozik

Vásárlás ideje alatt mindenki talált amit akart vagy nem attól függ majd mit akart, de tfh megtörtént mindenki részéről.
Két óráig vásárolgatott a csapat, nézelődött és rendezte a pénzügyeit. Közben megtudakoljátok azt is, hogy merre van a kapitányság.

Még Balthazaar érdeklődéséhez annyi, hogy a két legismertebb varázsló is nő, ha a névből nem volt egyértelmű, ami nem meglepő azután, hogy megtudjátok azt is hogy Hardbyban nőuralom van (gynarchy), s az uralkodó éppen Ilena Norbelos. (OOC - Jó pár dolgot én is most tudtam meg, köszönet érte Szabinak a küldött pdf-ért Smile)

Két óra előtt valamivel megjelentek a kapitányságon, ott találkoztok Azsókkal is, őt is kettőre rendelték ide. Nem felejtette el az italmeghívást, csak reggel nem szeret inni, s ha itt végeztünk élne is vele.
Nem kell sokat várni, s elkezdenek egyesével behívni titeket. Elsőnek Azsókot, majd Dre, Balthazaar, Liza, Korg.

Odabent két egyenruhás fickó asztalnál ül, két őr pedig egy ajtóban áll.

Kateran kapitány vagyok, mondjátok el mi történt az este folyamán, mi járatban vagytok a városban és miért támadhattak meg titeket a csirkefogók?

Mindenki elmondja a maga történetét az esetről, amelyet a másik fickó lejegyez, a kapitány meg időnként kérdez.
Kérném, hogy mindhárman külön írjátok le a beszámolótokat a kapitánynak. Illetve ha valami extrát akartok akkor azt, egyébként az alábbiak szerint folytatódik.

A kapitány int a két ajtónállónak akik kimennek és bekísérik Starkot szembesítésre, majd később külön Fredet is behozzák.

Aki végzett azt megkérik, hogy kint várakozzon.

Amikor Korg kerül sorra a kapitány felteszi a szokásos kérdését Korgnak is, de közben bejön egy őr és valamit súg a kapitánynak, aki erre átadja a szót a jegyzetelő fickónak és átmegy a másik szobába, a jegyzetelő folytatja a kihallgatást.

Korg is végez és őt is kérik, hogy kint várakozzon, majd rövid időn belül újra Azsókot hívják be.
OOC - Ehlonna? Ha nem váltottunk pantheont, akkor inkább Garlnál maradtam volna... persze gondolom, neki sincs itt szentélye. Milyen szakadt egy hely... Smile Majd ooc / karakter threadben kitárgyaljuk.
OOC2 - Lizára azért kell vigyázni, mert Korg "Overprotective" Evergreen így látja jónak. Smile

Korg szúrós szemmel nézi a súgdolózást és a kapitány távozását, próbálja kitalálni, hogy hozzá(juk) van-e köze a dolognak (gyanúsan pislog felé az őr vagy ilyesmi).
(01-12-2017, 12:30 PM)Korg Evergreen Wrote: OOC - Ehlonna? Ha nem váltottunk pantheont, akkor inkább Garlnál maradtam volna... persze gondolom, neki sincs itt szentélye. Milyen szakadt egy hely... Smile Majd ooc / karakter threadben kitárgyaljuk.
OOC2 - Lizára azért kell vigyázni, mert Korg "Overprotective" Evergreen így látja jónak. Smile

Korg szúrós szemmel nézi a súgdolózást és a kapitány távozását, próbálja kitalálni, hogy hozzá(juk) van-e köze a dolognak (gyanúsan pislog felé az őr vagy ilyesmi).

OOC - De váltottunk, csak a Hardby doksi régi pantheonos, Garl templom sem lenne. Van valakinek listája a 3.5->PF pantheon megfeleltetésről?

Korg szúrós szemmel nézeget, de nem vesz észre semmi gyanúsat a korábbi egy-két perchez képest a bent maradottakon.

OOC - Dre, láttam ám, hogy voltál online, tessék itt is reagálni, hogy nem szeretnél semmi balhét te sem Smile

Erre mindenkitől várok reakciót.

Mindenki elmondja a maga történetét az esetről, amelyet a másik fickó lejegyez, a kapitány meg időnként kérdez.
Kérném, hogy mindhárman külön írjátok le a beszámolótokat a kapitánynak. Illetve ha valami extrát akartok akkor azt, egyébként az alábbiak szerint folytatódik.
Korg elmondja kerek perec, hogy az ismeretlen Stark a csapathoz szegődött, majd túszt ejtve kirámolta a csapatot és eltűnt. Persze mire visszaért a csapat, rájött, hogy átvertük, ezért több verőlegénnyel együtt jött elvenni erővel azt, amit korábban zsarolással nem sikerült.
Starkot és Fredet azonosítja, és megjegyzi, hogy volt még két számszeríjász félszerzet is, akiknek a fizimiskájára nemigen emlékszik. (OOC - az ő int-jével nem csoda)
OOC - voltam, csak több idő kellett ehhez az IC hozzászóláshoz

Dre elmondja, hogy Stark velül ment el egy küldetésre, de őket és a megbízójukat is elárulta. Szerencsére a többiek átverték őt.
Itt Hardyban újra össze futottunk, ahol ránk támadt a barátaival. A lovag külön kiemeli, hogy gonosznak érezte Fredet.

EDIT
A lovag begyűjtött eg MW great sword-ot, ha kapott.
Balthazaar elmeséli a kapitánynak, hogy egy megbízásból elhajóztak valahova, ahol Stark is a csapat tagja volt. Amikor a megbízást kapták, mintha a másik (Fred) is ott lett volna, de nem vállalta a megbízást (OOC - jól emléxem?). Egy tárgyat kellett felkutatni és megvásárolni, majd elhozni a megbízónak. "Stark ott is ki akarta rabolni a csapatot, nyilván magának vagy valaki más megbízónak akarta a tárgyat eltulajdonítani. Akkor sikerült átverni így elszelelt egy üres tekercstartóval. Nyilván később rájött a cselre és a kikötőben várt ránk, mert mintha ugyanazzal a hajóval utazott volna ide vissze, mint mi. Itt aztán egyszercsak a haverjaival ránk támadt. A társát sikerült lefegyverezni egy jól irányzott spellel, aztán megjelent egy félork, akit nem sikerült legyengíteni, mielőtt egy akkorát csapott volna, amitől minden elsötétült. Amikor magamhoz tértem, a félork már két negyedork volt, Stark és a társa szintén kiterült. Mindenesetre a dolgunkat nehezítette, hogy közben a tetőről is lőtt ránk két félszerzetnek tűnő fickó."
Folytatás itt.
http://forums.rpgaddicts.com/showthread.php?tid=406

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.