RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] Helyi hősök
OK
Akkor az a kérdés már csak, hogy a nemesi családokhoz időben eljut-e a meghívás.
Brodert Quink (többféleképpen írtuk már - én is -, ezért leellenőriztem: ez a helyes írása a nevének) meghívása is együtt történik?
Ha Will vállalta, hogy "elszalad" a palotákhoz a meghívással (feltéve, hogy a városban nem voltak elérhetők a "telephelyeiken"), akkor az jó, ha nem vállalta, akkor egy "küldöncöt" küldtünk induláskor, mint legutóbb.
A többiek meghívása történhet közösen, mindenki gyorsan útba ejthető kis kitérővel, Quink háza meg úgyis útba esik a második kör végén, de beiktatható a kör elé is.
Will egyedul nem futkoraszik.
(05-12-2016, 08:31 PM)Will Wrote: Will egyedul nem futkoraszik.

Törpök :-)

Megnéztem a térképet, semmiség a távolság kb. 1200 láb a Sárkánytól. Akkor elsétál Tanaga Willel együtt meghívni őket a kiskör előtt vagy után, feltéve, hogy valaki elmondja neki merre van (akár Will megmutathatja).  Még Tanaga normál tempójával is 3 perc alatt ott vannak (Willnek fut elintézni semmiség lett volna :-)
Tanaga, Keyador és Will éppen a Tower Street felé haladnak a Főutszán, nagyjából az üveggyár magasságában (Bent Street környékén) a járőrözés során, amikor szembetalálkoznak az észak felől Biilë.
Tanaga int neki, majd köszönti. Üdv Biilë. Azt hittük a paplakban vagy még. Csak nem egyedül álltál neki járőrözni? Célszerűbb lenne, ha 2-2 fős csapatokat alkotnánk, s óránként találkoznánk a megjelölt helyeken. De majd holnap reggeltől, ma inkább tarts velünk ha van kedved.

Tanaga nem tervez mást, folytatja a kijelölt útvonalat és meghívásokat, akár jön velük B. akár nem.
Folytatás itt: http://forums.rpgaddicts.com/showthread.php?tid=307

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.